НачалоПродуктиДругиПоддръжкаФайловеКлиентиКонтактиВръзки

                                                                                                                                                 

 

BMW 1.36 скенер

 

 

Описание :


Програмата чете идентификационните данни на намерените модули, показва броя на грешките в тях, прочита и запазва на твърдия диск съдържанието на RAM, ROM, EEPROM паметите, променя стойността на километрите.

Статусът на всеки модул се извлича в две колони където в първата са бройят грешки възниквали до момента и запазени в паметта на модула, а във втората - броят на грешките останал след изчистване на паметта - тоест реално присъстващите грешки в модула.

Програмата не разчита кодовете на тези грешки, само дефинира тяхното количество.Това е необходимо за да се обърне внимание на тези грешки без да е необходимо да се използва фирмено диагностично обурудване.Заедно с кода на грешката се пазят и километрите при които е възникнала грешката, и в случая предимството при използване на програмата е че тези километри се изтриват.

Голям интерес представляват електронни модули като IKE, LCM, EWS, DME и EGS, и възможността на програмата да предефинира параметрите на тези модули ; в смисъл показването на списъкът с достъпните функции в по-големи детайли в конкретния пример.


FACTORY DEFAULTS - превеждане състоянието на паметта като при фабрична инсталация
SERVICE RESET - изчистване на сервизните интервали
COPY CODING - копиране на данните на кодировката на автомобила от  IKE в EWS
READ KEY - четене на данните на транспондера в ключът

 

 

 

Logo_TRDS

 

НачалоПродуктиДруги Поддръжка   Файлове Клиенти  КонтактиВръзки